Безплатна доставка до офис на еконт за поръчки над 99 лв
 
  • 89.00лв.

Добави в любими

Сравни продукт

Наличност: В наличност

Модел: Armored Claw Direct Safe™ Puncture-Resistant Gloves - half tan

Устойчиви на разрязване тактически ръкавици Armored Claw Direct Safe™ Puncture-Resistant Gloves - half tan

Ръкавиците Armored Claw са отличен избор и ще се окажат идеални за всяка ситуация, която изисква защита на ръцете. Както по време на битка, така и при ежедневна употреба. Предназначени са и за потребители, за които битката е ежедневие, тъй като линията ръкавици Armored Claw е предназначена за военни, а не само за еърсофт ентусиасти.

Ръкавиците Armored Claw са изработени от висококачествени, тествани в продължение на много години материали, които гарантират тяхната надеждност и издръжливост. Те включват, между другото, оригинални влакна Kevlar® и Nomex® от DuPont®, както и защитен материал Keprotec®, разработен от Schoeller Switzerland®. Комфортът, дишането и лесното приспособяване към ръката на потребителя са постигнати благодарение на напр. Спандекс, неопрен и синтетична кожа.

Продуктовата линия Armored Claw включва широка гама от ръкавици с различна степен на защита. Всичко това, за да позволи на потребителя да избере правилния модел, който отговаря на неговите или нейните нужди: незапалими ръкавици, устойчиви на порязвания, специално подсилени, за да осигурят защита срещу удар и други видове травми.

Direct Safe е модел от серията ръкавици Armored Claw, чиято основна характеристика е устойчивост на порязване и износване. Една позната и харесвана кройка беше разширена с няколко интересни решения, които подобряват защитата и комфорта при носене. Вътре в ръкавиците има слой, направен от SuperFabric® - това е устойчив на порязване материал, който се използва в производството на най-добрата защитна екипировка, включително костюми за мотоциклетисти.

Външният слой на ръкавиците Direct Safe е направен от Dyneema® (полиетиленови влакна с ултрависока молекулна маса) и неопрен - материал, който е характерен със своята висока еластичност, като в същото време е устойчив на постоянно разтягане. Вътрешната страна на ръката се отличава с висококачествена синтетична кожа и меки протектори отгоре, пълни с EVA пяна, която повишава комфорта и безопасността.

Еластичната долна част на ръкавицата позволява по-лесното й адаптиране към китката, а от външната страна има удобна закопчалка, която позволява регулиране на обиколката на китката.

Счита се, че ръкавиците отговарят на стандарта за защита EN388:2003 по отношение на устойчивост на физически и механични дейности с код 3543, което означава:

- устойчивост на износване [3]: 2000 цикъла

- съпротивление на срязване [5]: 20.0 ratio - това е най-високата оценка в тази област.

- устойчивост на разкъсване [4]: ​​отношението на якостта, необходима за разкъсване на продукта, изразено в нютони: 75

- устойчивост на пробиване [3]: съотношението на якостта, необходима за пробиване на продукта, изразено в нютони: 100

Размери: М; L; Xl : Моля уточнете размера при поръчка!


Етикети:  Тактически ръкавициArmored Claw