Безплатна доставка до офис на еконт за поръчки над 99 лв
 
  • 780.00лв.

Добави в любими

Сравни продукт

Наличност: В наличност

Модел: Kershaw Livewire 9000DE-CPM Magnacut

Kershaw Livewire 9000DЕ е елегантен автоматичен нож, проектиран от Мат Дискин. Ножът се отличава със семпла и функционална форма, олекотена конструкция с тегло 85 грама и агресивно двустранно заточено "Spear Point - Double Edge" острие с дължина 8,4cm. и черно Black Ceracote  покритие.

Острието е изработено от  CPM-Magna Cut , т.е. американскa прахoва "супер стомана" с  добра устойчивост на корозия и износване и много дълго запазване на остротата.

Когато избирате нож от такава стомана, струва си да вземете диамантено точило, тъй като заточването с помощта на стандартно керамично точило може да бъде много трудоемко и неефективно.

Острието Dagger  има матово покритие black Ceracote, който ефективно предпазва острието по време на употреба. Благодарение на използването на остър връх и двустранно заточване, ножът прониква лесно и има отлични режещи свойства. 

Най-важният елемент на автоматичния нож е неговата удобна система отваряне - Double Action OTF (out-to-front) . Отварянето на този нож и съответно затварянето е много по-леко от подобните ножове на други марки.

Алуминиева дръжка

Ножът има рационализирана  6061-T6 авиационна алуминиева облицовка . Анодизираното покритие е устойчиво на избледняване, надраскване и протриване, което гарантира атрактивния външен вид на ножа за дълго време. За да осигури на потребителя сигурен захват, дръжката е текстурирана .

Двустранна щипка

Дискретното носене на ножа в джоба е възможно благодарение на стандартната щипка с възможност за преместване от другата страна.


Етикети:  АвтоматиченKershaw