Безплатна доставка до офис на еконт за поръчки над 99 лв
 
Очаквайте новата серия оптики Discoveryopt MS - Magnum ShockProof

Очаквайте новата серия оптики Discoveryopt MS - Magnum ShockProof

Фирмата Discoveryopt се превърна в един от водещите производители на оптични прицели за най-различни стрелкови спортове. Прицелите на фирмата се отличават с голяма здравина, прецизни и повторяеми корекции и отлични лещи, което се отнася дори и за най-евтините модели.

Като съотношение цена и качество, фирмата е на едно от челните места на пазара в световен мащаб. 

Освен това, производителят има постоянна обратна връзка със стрелците по цял свят. 

Тук е момента да анонсираме новата серия оптики за супер мощни пружинни въздушни пушки - MS или Magnum ShockProof - оптичен дизайн с балистична скала във втора фокална равнина с 1 инч или 30 мм основна тръба. Подобреният аксиален и хоризонтален удароустойчив дизайн ще премахне притесненията ви, когато стреляте с всяка въздушна пушка, дори и с най-тежките пружини. За пръв път ще предложим чудесна оптика в бюджетния ценови клас, която ще издържа безпроблемно пушки, като HATSAN125 например.

Производственият процес за новите идващи мерници MS от сериите "4X32" и "6x32""3-9x40" включва няколко прецизни стъпки, за да се осигури висококачествена оптика и надеждна работа.

Оптичен дизайн: Процесът започва с фазата на оптичен дизайн, където инженерите използват усъвършенстван софтуер, за да проектират конфигурацията на обектива, степента на увеличение и други оптични параметри. Този етап е от решаващо значение за постигане на желаната мощност на увеличение (4X или 6X или 3-9X) и осигуряване на оптимално светлинно пропускане.

Производство на компоненти: След като оптичният дизайн е финализиран, производственият процес започва с производството на отделни компоненти. Това включва прецизно машинно обработване на метални или полимерни компоненти на корпуса, както и изработване на лещи, призми и визири по точни спецификации.

Сглобяване: По време на сглобяването квалифицирани техници щателно сглобяват различните компоненти на мерника, като осигуряват прецизно подравняване и калибриране. Това включва монтиране на лещите, инсталиране на кръста и интегриране на механизми за регулиране по вертикала и височината.

Оптично покритие: Оптичните покрития се нанасят върху повърхностите на лещите, за да подобрят пропускането на светлината, да намалят отблясъците и да подобрят яснотата на изображението. Усъвършенствани техники за нанасяне на покрития, като например многослойни антирефлексни покрития, се прилагат за максимизиране на производителността при различни условия на осветление.

Контрол на качеството: По време на производствения процес се прилагат строги мерки за контрол на качеството, за да се провери оптичното представяне, механичната цялост и цялостната надеждност на всеки мерник. Това включва оптично тестване за оценка на разделителната способност, контраста и изкривяването, както и функционално тестване за осигуряване на безпроблемна работа на копчетата за настройка и други механизми.

Окончателна проверка и опаковане: След завършване на производството, всеки мерник се подлага на последна проверка, за да се провери съответствието със стандартите за качество и спецификациите на клиента. След това прицелите се опаковат внимателно, за да бъдат защитени по време на транспортиране и съхранение, готови за разпространение до клиенти по целия свят.

Като се придържат към строги производствени стандарти и използват напреднала технология, производителите могат да гарантират, че мерниците "4X32", "6x32" и "3-9X40" отговарят на изискванията на претенциозните стрелци и любителите на открито, осигурявайки изключителна производителност и надеждност на полето.

Моделът Discoveryopt MS 3-9х40, вече пътува, към българските стрелци. Очаквайте го скоро и на супер цена!!!

Oптика Discovery Optics MS 3-9X40