Безплатна доставка до офис на еконт за поръчки над 99 лв
 
  • 79.00лв.

Добави в любими

Сравни продукт

Наличност: В наличност

Производител: Olight

Модел: Olight Diffuse 700lm. OD Green

Diffuse е елегантен, компактен и лек EDC фенер с максимална мощност от 700 лумена. Неговите 6 различни режима могат да покрият задоволително повечето ежедневни нужди от осветление. Благодарение на компактния си размер, подобен на този на червило, Diffuse може лесно и удобно да се носи в джоб. С уникално тяло с форма на петоъгълна призма, той пасва добре в ръката. Diffuse има страничен превключвател, с обвит около него 3-цветен индикатор за мощност, който интуитивно показва оставащия капацитет на батерията. Широкият му работен диапазон на напрежение го прави съвместим
с всички АА батерии при нужда. Това е един наистина е идеален вариант за ежедневен фенер. В комплект с презареждаема литиево-йонна батерия 14500/920ma/h.


Характеристики:

Мощност в компактен размер: Максимална мощност: 700 lm; Максимална далекобойност: 80 м; Дължина: 87 мм/3,43 инча; Диаметър: 19 мм/0,75 инча; Тегло: 57,5 g/2,03 oz;
Подходящ за повечето ежедневни нужди от осветление: Благодарение на компактния си размер, подобен на този на червило, Diffuse може лесно да се носи в джоб. Неговите 6 режима на светене го правят подходящ за всеки ден.
Уникален дизайн в минималистичен стил: елегантен и уникален дизайн с форма на петоъгълна призма, отвор за връзка в задния край.
Съвместимост с всички AA батерии: Diffuse се предлага с литиево-йонна батерия от 920 mAh, която може да се презарежда с помощта на USB-C кабел. Широк диапазон на напрежението му позволява да работи и с всички видове AA батерии.
Страничен превключвател и индикатор за захранването: Индикаторът за захранване улеснява потребителите да бъдат информирани за живота на батерията. Страничният превключвател е интуитивен и удобен.
Водоустойчив: IPX8


Етикети:  ФенерOlightDiffuse700lm.OD Green